preskoči na sadržaj
Forum
POPIS TEMA
tema otvorena na datum: Sri, 9. 4. 2008. 20:41
Prvi internetski forumi su pokrenuti još 1996. godine. Internetski forumi su uglavnom strogo tematski. Ipak, naš forum će biti mjesto gdje svatko može iskazati svoje mišljenje (o aktualnostima, o školi, o svojim interesima, itd.), ili druge zamoliti za neku pomoć. Želimo vam puno uspjeha i neka ovaj forum posluži na opću dobrobit.
tema otvorena na datum: Sri, 9. 4. 2008. 20:41
Pravila ponašanja: 1. Korisnik se može registrirati tako da za korisničko ime i lozinku upiše podatke dodjeljene od CARNet-a. 2. Korisnik je odgovoran za informacije koje objavljuje. 3. Prije aktivnog sudjelovanja u diskusijama foruma preporuča se korisniku da provede neko vrijeme prateći diskusije i čitajući forume kako ne bi došlo do postavljanja pitanja na koja već postoji odgovor. 4. Poruke moraju biti kratke, jasno napisane i u vezi onoga o čemu se raspravlja. Preporuča se pisanje poruka kao kada se šalje e-mail. To znači da se velika slova smatraju kao vikanje i većini sudionika nisu prihvatljiva. Preporuča se koristiti grafičke emocije (smile-iće) kojima se izražava raspoloženje i pomaže da poruka bude ispravno shvaćena. 5. Ako se želite obratiti samo određenom korisniku onda mu pošaljite e-mail: korisničkoime(at)gimnazija-daruvar.skole.hr jer većinu korisnika ne zanima privatna rasprava na forumu. 6. Poruka mora biti povezana sa naslovom foruma u kojemu se nalazi i ne smije skretati diskusiju u pogrešnom smjeru. Poruke koje nisu tematski vezane uz dio foruma u kojem se nalaze bit će premještene u onaj forum u koji pripadaju i za to će biti postavljena obavijest. 7. Ukoliko smatrate da ne postoji forum o temi na koju biste htjeli razgovarati predložite kreiranje takvog foruma. Na forumu nije dozvoljeno: *Lažno predstavljanje i posjedovanje više različitih korisničkih računa *Logiranje koristeći tuđe korisničko ime i lozinku *Vrijeđanje i omalovažavanje sudionika foruma radi vjerske, nacionalne, spolne ili rasne pripadnosti kao ni poticanje na mržnju i zlostavljanje *Bezrazložno poticanje svađe i uključivanje velikog broja korisnika kako bi se ometale normalne diskusije kao i učestali napadi na jednog ili više sudionika *Pisanje poruka u kojima se na bilo koji način pokušava isprovocirati ostale sudionike i kao takve bit će premještene i obrisane *Postavljanje ili slanje zakonom zabranjenog materijala ili materijala zaštićenim autorskim pravima osim ako sami ne posjedujete autorska prava *Slanje neistinitog ili lažnog materijala *Vrijeđanje sudionika od strane moderatora ili administratora *Psovanje i korištenje prostih izraza *One poruke koje sadrže bilo što od gore navedenog bit će trajno obrisane
tema otvorena na datum: Čet, 30. 9. 2010. 21:02
Hoće li gimnazija, Daruvar imati novi forum? Volio bih jako kad bih komunicirati s profesorima preko FORUM-a ako nešto ne razumijem! Hvala Vam!
Oglasna ploča

TražilicaKalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
preskoči na navigaciju